نحوه تغذیه و وعده های غذایی در زمان کرونا ویروس 

در طول روز سه وعده غذایی اصلی و سه میان وعده داریم ، حذف وعده های غذای خصوصا در زمان شیوع کرونا ویروس به هیچ عنوان توصیه نمی شود در این میان وعده صبحانه از اهمیت خاصی برخوردار است. مصرف منظم صبحانه کامل، در تقویت سیستم ایمنی نقش دارد و توصیه می شود در وعده صبحانه از تخم مرغ، شیرکم چرب، پنیرکم چرب و کم نمک، نان و غلات سبوس دار و سبزی  استفاده شود.

وعده های غذایی اصلی بایستی با دقت بیشتری در منزل تهیه شوند ورعایت اصول بهداشتی بخصوص در زمینه موادی که از بیرون تهیه می شود لحاظ گردد.توصیه سازمان بهداشتت جهانی  این است که از مصرف موادی که به خوبی پخته نشده اند مثل گوشت، مرغ و ماهی نیم پز یا تخم مرغ عسلی اجتناب شود.

همراه غذاهای اصلی ناهار و شام استفاده از سبزیجات مثل هویج، زردک، سیر ، پیاز، اسفناج  و چغندر پخته و سالادهای حاوی انواع کلم( کلم بروکلی، کلم بنفش) می تواند مفید باشد. در میان وعده ها استفاده از میوه ها و مغزیجات کمک کننده است.


بیشتر بخوانید : 

نقش تغذیه در سیستم ایمنی بدن

در زمان شیوع ویروس کرونا تقویت سیستم ایمنی با مواد غذایی به چه صورت است ؟


رژیم آنلاین - رژیم انلاین شیوع کرونا ویروس تغذیه و وعده غذایی روزانهمصرف گیاهان و ادویه های ضد التهابی شامل چای سبز و سیاه، زردچوبه، سیر، زنجبیل، شنبلیله، نعناع و دارچین، همچنین مصرف آویشن برای محافظت ریه در مقابل سموم استنشاق شده و هوای آلوده توصیه می شود. با توجه به این که عملکرد دقیق ویروس در سطح سلولی هنوز مشخص نیست و مطالعات جامعی در این زمینه انجام نشده است، بهتر است استفاده از ترکیبات گیاهی در حد متعادل باشد  و از مصرف بیش از حد آنها خودداری شود.

از مصرف فست فودها و غذاهای سرخ شده ، غذاهای حاوی کربوهیدرات ساده، نوشابه ها و نوشیدنی های شیرین شده با شکر و قند ساده و همچنین محصولاتی مانند چیپس، پفک  و مواد فرایند شده  حاوی نگهدارنده بدلیل تاثیر در تضعیف سیستم ایمنی  اجتناب شود.

نوشیدن مایعات کافی( ۶تا ۸ لیوان روزانه) در پیشگیری از ابتلا به بیماری موثر است، زیرا مایعات می تواند به رقیق شدن ترشحات و دفع سموم کمک می کنند.


توصیه های بهداشت جهانی در رابطه با کرونا ویروس

 

پیشنهاد مطالعه
3 رژیم‌ غذایی برتر سال 2018 برای لاغری و تناسب اندام