مصرف ماهی
روغن ماهی به کاهش فشار خون بالا کمک میکند.
نتایج نشان میدهد که ۱۳ درصد افرادی که به مدت ۱۰ سال، هر هفته به میزان ۳۰۰ گرم ماهیهای سرشار از امگا ۳ ها مصرف کردهاند کمتر در معرض ابتلا به فشار خون بالا قرار میگیرند.
ماهیهای کوچک مثل ساردین و ماهی کولی حاوی میزان زیادی امگا ۳ هستند. اگر کنسرو ماهی مصرف میکنید دنبال کنسروهایی باشید که حاوی کمترین میزان سدیم باشند و یا این که محتویات کنسرو را زیر آب بگیرید تا نمک زیاد آنها گرفته شود.
همچنین مصرف روزانه نوشیدنیهای گازدار حتی اگر بدون قند هم باشند، خطر ابتلا به فشارخون را به میزان ۱۸ درصد افزایش میدهد. میزان بالای کارامل موجود در برخی از این نوشیدنیها میتواند باعث التهاب رگهای خونی شود