غذای مناسب دوران حاملگی

۱- محصولا لبنی

۲- حبوبات

۳- سیب زمینی شیرین

۴- سالمون

۵- تخم‌مرغ

۶- گوشت کم چرب

۷- روغن جگر ماهی

۸- انواع توت

۹- غلات سبوس دار

۱۰- آوواکادو

۱۱- میوه‌های خشک

۱۲- آب

بارداری یا حاملگی یا آبستنی به وضعیتی گفته می‌شود که زن در رحم خود دارای رویان یا جنین باشد.
به دوران بارداری «دورهٔ آبستنی» نیز گفته می‌شود؛ این دوره در انسان به مدت ۹ ماه طول می‌کشد و با به دنیا آمدن نوزاد که زایمان نام دارد به پایان می‌رسد. بارداری می‌تواند به دو شکل بی‌خطر و طبیعی یا بارداری پرخطر باشد.
بارداری پرخطر یعنی بارداری‌ای که طی آن نیاز به مراقبت‌های بیشتری وجود دارد مثل بارداری دوقلو یا چندقلو یا نارسایی دهانهٔ رحم و دیابت بارداری. همچنین در بارداری گاهی مشکلاتی مثل سندرم داون به وجود می‌آید که در آن پزشک دستور به ختم بارداری می‌دهد.

بارداری دوقلو یا چندقلویی به دو شکل همسان و غیرهمسان وجود دارد.

در طول بارداری باید مراقب کالری مصرفی خود باشید. اگر شما دارای اضافه وزن (چه کم و چه زیاد) باشید،
باید بیشتر از هر مادر دیگری در دوران بارداری کالری مصرفی
خود را تحت نظر کارشناس تغذیه تحت کنترل داشته باشید و سبک زندگی سالمی را انتخاب کنید

پیشنهاد مطالعه
استپ وزنی و لاغر نشدن

خانم مریم سبکتکین

کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

(عضو هیات مدیره انجمن تغذیه اصفهان)

ارتباط تلگرام @s_diet

پیج اینستاگرام :

rejim_darmani_saboktakin