انواع میان وعده

  • میوه های تازه مانند موز یا سیب
  • بسته خرما / گردو / بادام
  • بسته های کوچک زردآلو و انجیر حاوی کلسیم و آهن
  • آبمیوه های تازه که باعث جلوگیری از کم آب شدن بدن می شوند
  • گرانولا (انتخاب همه انواع دانه ها و میزان کم شکر)
  • مافین موز درست شده از آرد چند نوع دانه
  • مخلوطی از آجیل های مختلف

بارداری

بارداری یا حاملگی یا آبستنی به وضعیتی گفته می‌شود که زن در رحم خود دارای رویان یا جنین باشد. به دوران بارداری «دورهٔ آبستنی» نیز گفته می‌شود؛ این دوره در انسان به مدت ۹ ماه طول می‌کشد و با به دنیا آمدن نوزاد که زایمان نام دارد به پایان می‌رسد.
بارداری می‌تواند به دو شکل بی‌خطر و طبیعی یا بارداری پرخطر باشد. بارداری پرخطر یعنی بارداری‌ای
که طی آن نیاز به مراقبت‌های بیشتری وجود دارد مثل بارداری دوقلو یا چندقلو یا نارسایی دهانهٔ رحم و دیابت بارداری.
همچنین در بارداری گاهی مشکلاتی مثل سندرم داون به وجود می‌آید که در آن پزشک دستور به ختم بارداری می‌دهد.

در ناباروری‌هایی که عوامل مردانه دخیل است، با انجام آزمایشات ساده، پاسخ آن دریافت می‌شود
اما در زنان ممکن است اختلالات تخمک‌گذاری مانع از فرزندآوری شود
که افزایش سن در کیفیت تخمک‌ها مؤثر است. کاهش کیفیت در باروری تخمک‌ها از سن ۳۵ سالگی به بعد است.
بهتر است تا قبل از ۳۵ سال اقدام به فرزندآوری کرد، چون بارداری بعد از ۳۵ سالگی با شروع خطرات و مشکلاتی همراه است.

پیشنهاد مطالعه
چاقی بزرگسالان با مصرف مواد غذایی فوق‌ فرآوری

خانم مریم سبکتکین

کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

(عضو هیات مدیره انجمن تغذیه اصفهان)

ارتباط تلگرام @s_diet

پیج اینستاگرام :

rejim_darmani_saboktakin