بهترین تغذیه برای کنکوریها چیست؟
کاهش مصرف همبرگر، سوسیس، کالباس، کله پاچه و مواد غذایی حاوی چربی های اشباع نشده دارای فرم ترانس را از وعده غذایی خود حذف کنند. ویتامین E را در اکسیژن رسانی به مغز و خنثی سازی رادیکالهای آزاد مهاجم به مغز و اعصاب موثر است و از این رو استفاده از جوانه گندم و افزودن آن به سالاد، ماست و یا سوپ و خوراکیهای مختلف توصیه می شود. در ادامه نوشته امروز سایت مریم سبکتکین کارشناس رژیم انلاین و رژیم درمانی اصفهان که برای شما عزیزان تهیه شده است. به بررسی بهترین تغذیه برای کنکوریها خواهیم پرداخت.
این دو فلز از طریق هوای تنفسی، آب آشامیدنی، سبزی و انواع میوه وارد چرخه تغذیهای بشر شده. که تجمع آن آثار سویی را بر عملکرد مغز و اعصاب می گذارد. سرب حتی به میزان ناچیز عامل اختلال در امر یادگیری، ایجاد بیش فعالی و کاهش بهره هوشی است. و جیوه هم به علت تمایل خاص به بافت مغز عامل مهمی در بروز افسردگی، خستگی، سردرد، فراموشی واختلال در تمرکز به شمار می رود.
مطلب پیشنهادی برای مطالعه : بررسی تداخلات دارویی و غذایی زینک
جوانه گندم، محصولات تهیه شده از غلات کامل به ویژه نانهای تهیه شده. از گندم و جو و حبوباتی نظیر لوبیا، نخود، عدس، ماش و منابع حیوانی نظیر ساردین، ماهی تن، زرده تخم مرغ، جگر حیوانات جوان، سبزیجات دارای برگ سبز تیره و گوجه فرنگی را حاوی سلنیوم است. سلنیوم از طریق اتصال به فلزات سنگین سرب و جیوه و فلزات سمی نظیر آرسنیک و کادمیم این فلزات را از بدن دفع می کند.
مریم سبکتکین را در اینستاگرام دنبال کنید
گنجانیدن مواد غذایی حاوی این ویتامین ها در تغذیه روزمره به علت نقش آن در کاهش عصبانیت، پیشگیری و درمان افسردگی، خستگی توصیه می شود. مخمر آبجو، جگر، گوشت گوساله، ماهی، مرغ، تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، جوانه گندم، حبوبات، غلات، شیر و لبنیات، گوجه فرهنگی، کاهو، هویج، قارچ، انواع میوه مختلف و دانهها و مغزهای روغنی از دیگر منابع ویتامین بی هستند.
کاهش مصرف همبرگر، سوسیس، کالباس، کله پاچه و مواد غذایی حاوی چربی های اشباع نشده دارای فرم ترانس را از وعده غذایی خود حذف کنند. و استفاده مناسب از مصرف غذاهای حاوی امگا ۳ نظیر ماهی، روغن های سویا، کنجد، تخم کتان یا بذرک و گردو را در دستور کار خود قرار دهند.
جهت دریافت اطلاعات تماس کلیک کنید