بهترین زمان برای خوردن صبحانه کی است؟

مطلبی که امروز در سایت مریم سبکتکین کارشناس رژیم انلاین و رژیم درمانی اصفهان برای شما همراهان گردآوری کرده ایم. به مطالعه بهترین زمان برای خوردن صبحانه پرداخته است. یک مطالعه جدید نشان داده است زمان‌هایی که ما غذا می‌خوریم ممکن است بر سلامت ما تأثیر بگذارد و غذا خوردن در زمان “مناسب” می‌تواند عمر طولانی به ما بدهد. تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن صبحانه تا ساعت ۷ صبح می‌تواند امید به زندگی را افزایش دهد. دانشمندان به دنبال این بودند که آیا زمان اولین وعده غذایی در روز با طول عمر مرتبط است یا خیر.

تحقیقات قبلی نشان داده است که خوردن غذا در ساعات پایانی شب ساعت بیولوژیک بدن را مختل می‌کند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد. اما مطالعات اندکی به بررسی این موضوع پرداخته اند که آیا زمان بندی صبحانه همین تأثیر را دارد یا خیر؛ بنابراین محققان دانشگاه شهر نیویورک بیش از ۳۴۰۰۰ آمریکایی بالای ۴۰ سال را برای چندین دهه ردیابی کردند.

بهترین زمان برای خوردن صبحانه | مریم سبکتکین | رژیم آنلاین

میزان مرگ و میر

داوطلبان زمان غذا خوردن خود را ثبت کردند و دانشمندان آن‌ها را با میزان مرگ و میر در طول مطالعه مقایسه کردند. نتایج نشان داد افرادی که بین ساعت ۶ صبح تا ۷ صبح صبحانه می‌خورند، ۶ درصد کمتر در معرض خطر مرگ زودهنگام ناشی از بیماری‌های مهمی مانند بیماری قلبی یا سرطان در مقایسه با افرادی هستند که به طور منظم صبحانه را در ساعت ۸ صبح می‌خورند؛ و نسب به کسانی که ساعت ۱۰ صبحانه خود را میلی می‌کنند، ۱۲ درصد کمتر در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند.

پیشنهاد مطالعه
زغال اخته چه فوایدی دارد ؟

اعتقاد بر این است که نخوردن صبحانه یا دیرهنگام خوردن آن، «ساعت غذا خوردن» بدن را مختل می‌کند، برنامه‌ریزی درونی که ترشح هورمون‌های مرتبط با تغذیه مانند انسولین را کنترل می‌کند و یک وعده غذایی نامنظم می‌تواند سیگنال‌های ارسالی را مختل کند.

سطح گلوکز در بدن ما به طور طبیعی در ساعات خاصی از روز به اوج خود می‌رسد. از آنجایی که هورمون‌های مرتبط با غذا این گلوکز را از جریان خون می‌سوزانند، دیر غذا خوردن به معنای بالا ماندن سطح آن است. بالا بودن مداوم گلوکز خون می‌تواند منجر به دیابت، چاقی و بیماری قلبی شود.

جهت دریافت اطلاعات تماس کلیک کنید.

مریم سبکتکین کارشناس تغذیه اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید


مطالب پیشنهادی:

بررسی میزان ویتامین B3 موجود در انواع مواد غذایی

افزایش سلامت مثانه با تغذیه مناسب

راهکارهای غذایی برای درمان یبوست