بحران چهل سالگی زنان

بحران چهل سالگی | نگران نباشید، زندگی از چهل سالگی شروع میشود نکته‌ای که باید به خاطر داشته‌باشید، این است که ۴۰ سالگی پایان زندگی شما نیست. این سن تازه شروع نیمه‌ی دوم زندگی است و زمانی است که می‌توانید با اطمینان بیشتری به زندگی خود ادامه دهید. از طرفی، برای شروع هیچ کاری دیر نیست. نباید نگران باشید. می‌توانید فعالیت‌های زیادی را در این بازه شروع کنید و دوستان زیادی را پیدا کنید. همچنین فرصت تجربه کردن دارید. این موضوع باید خوشحال کننده باشد.

اگر نمی‌توانید با این مسائل کنار بیایید، می‌توانید با دکتر روانشناس درباره احساساتی که دارید، مشورت کنید. روانشناس به شما کمک می‌کند تا روش‌های خوبی برای کنار آمدن با این مسائل پیدا کنید.

 متخصص تغذیه تهران دکتر مریم سبکتکین 

متخصص تغذیه تهران |بحران چهل سالگی و توصیه های تغذیه ای

بحران چهل سالگی مردان و زنان

زنان معمولا بیشتر نگران سلامت جسمی و زیبایی‌های ظاهری خود هستند. مخصوصا که با بالاتر رفتن سن، پوست صورت شروع به چروک شدن و شل شدن می‌کند و همین مسئله در اعتماد به نفس آنها تاثیر می‌گذارد. همچنین خانم‌ها شروع به مقایسه‌ی دستاوردها و شرایط زندگی خود با دیگر خانم‌ها می‌کنند و این می‌تواند در این برهه از زندگی جان‌فرسا باشد. در صورتیکه چنین احساساتی در شما ایجاد شده‌است، با دکتر روانشناس مشورت کنید و از او کمک بخواهید.

پیشنهاد مطالعه
چاقی شکم و راهکارهای از بین بردن آن

مردان هم در این بازه دچار برخی از علائم بالا می‌شوند. معمولا این علائم در مردان و زنان می‌تواند تاحدودی متفاوت باشد. برخی از علائم در مردان بیشتر و برخی دیگر در زنان باشدت بیشتری بروز می‌کنند. مردان بیشتر دچار نوستالژی می‌شوند و در گذشته تامل می‌کنند. همچنین به تصمیمات گذشته‌ی خود و اشتباهاتی که کرده‌اند فکر می‌کنند.

مطالب آموزشی تناسب اندام : 

توصیه های تغذیه ای برای بحران چهل سالگی

یکی از قلمروهایی که تحت تاثیر بحران چهل سالگی قرار می‌گیرد، سلامت است. افراد بیشتر نگران سلامت خود هستند و تمایل به مراقبت‌های تغذیه‌ای و ورزشی دارند. بنابراین تغییراتی در سبک زندگی خود می‌دهند که محافظه‌کارانه‌تر است و تاثیرات خوبی بر روی سلامت آنها می‌گذارد. در ادامه به برخی از توصیه‌های تغذیه‌ای پرداخته‌ایم که می‌توانند ۴۰ سالگی به بعد شما را (و البته سنین پایین‌تر) سالم‌تر کنند. برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید از دکتر تغذیه کمک بگیرید.

در ۴۰ سالگی استفاده از این ۷ ماده غذایی را فراموش نکنید :

متخصص تغذیه تهران | pumpkin کدو تنبل

۱. کدو تنبل

هر گونه سبزی قرمز، زرد، بنفش یا نارنجی و همچنین سبزیجات سبز برگ تیره، منبع خوب بتاکاروتن محسوب می‌شوند.

پیشنهاد مطالعه
نحوه صحیح اندازه گیری وزن

۲. گوجه فرنگی پخته

یک آنتی‌اکسیدان قدرتمند دیگر به نام لیکوپن که با سرطان مبارزه می‌کند. میوه‌ها و سبزیجات قرمز رنگ مانند گوجه‌فرنگی، هندوانه، پاپایا، فلفل دلمه‌ای قرمز، منابع خوبی برای لیکوپن هستند.

۳. غلات جوانه زده

جوانه غلات یکی از معدود منابع غذایی حاوی ویتامین E است که خطر ابتلا به بیماری‌های مغزی مرتبط با افزایش سن، مانند آلزایمر را کاهش می‌دهد.

متخصص تغذیه تهران | مصرف گردو

۴. گردو

اسیدهای چرب غیراشباع چند پیوندی که در گردو و سایر دانه‌ها یافت‌می‌شود، به محافظت از شما در برابر بیماری آلزایمر کمک‌می‌کند.

۵. ماهی سالمون

در شرایطی که بیشتر انواع ماهی برای سلامت انسان مفید هستند، ماهی‌های چرب، مانند سالمون، بیشترین فایده را برای سلامت قلب ارائه‌می‌کنند. از دیگر ماهی‌های چرب می‌توان به ساردین، ماهی خال‌مخالی، شاه‌ماهی و قزل‌آلای دریاچه‌ای اشاره‌کرد.

۶. روغن زیتون

در شرایطی که روغن سویا و روغن آفتابگردان منابع خوب اسیدهای چرب هستند، روغن زیتون بهترین گزینه در این زمینه است.

۷. تمشک

کمبود فیبر غذایی، در ایجاد برخی از مشکلات مرتبط با گوارش نادرست، سهیم است. میزان مصرف توصیه‌شده روزانه فیبر ۲۰ تا ۳۰ گرم است. در میان میوه‌ها، تمشک از نظر محتوای فیبر، یک گزینه عالی محسوب می‌شود. یک فنجان تمشک حاوی ۸ گرم فیبر است.